meillä asuu koira!

Mor och far sitter försjunka i sina egna tankar när den ena märker att flickan, som ligger på golvet, gör ett tappert försök med att svänga från rygg till mage. Båda föräldrarna blir entusiastiska av den lilla krabatens antydande på en utveckling och börjar glatt heja på henne. Fadern går ner på knä intill flickan och försöker uppmuntra henne till att anstränga sig det som ännu behövs för en lyckad sväng. Mamma följer med med gnistrande ögon. Flickan svänger upp på axel och tittar noga runt sig. Tar en sista ansats.. och kippar ner på rygg igen.. Det blev ingen sväng ännu. Pappan klappar till sin dotter och berömmer henne för att hon försökte. Flickan flämtar tillbaka med snabba andetag samtidigt som saliv rinner längs hakan. Båda föräldrarna brister ut i skratt. Skulle man inte veta bättre skulle man tro att det är en hund som ligger på golvet. 

I väntan på svängen..

MhFh

Kommentarer

  1. Vår kille började svänga sej för 2 veckor sen... och nu gör han nästan inget annat. Det e tydligen roligt sen när dom hiffar det :D

    SvaraRadera
  2. Hon hiffa att svänga från mage till rygg för en månad sedan ungefär, men andra vägen går som sagt lite trögt :) men hon är nog underbart söt när hon försöker!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Konsten att koka ris

Framåt, framåt, framåt, framåt...

Ännu en text om ämnet som inte bör diskuteras