Kökshörnan




Jag ÄLSKAR att googla runt och söka inspiration till köket. Eller snarare matsalshörnan.
Jag skulle nog inte tacka nej till de ovan. 

Ibland känns det ändå som om alla plåtade kök är långt ifrån min verklighet. Jag har ju så mycket grejer jag vill ha nära till hands. Kaffekokaren, tekokaren, brödrosten, brödet, knivarna, tomater, lök, frukter, spadar och slevar. Grejer som sällan finns med i alla dessa vackra kök jag finner på internet. Hur löser ni det här? Gömmer ni grejerna in i skåp eller får allting stå fritt framme på köksytorna?

Jag trivs väldigt bra i vårt kök och ibland låter jag lamporna stå på bara för att det ger lite extra stämning i hushållet. Köket är nog som bäst i skymning. 


 Den gamla flaskan har hängt med från en bostad till en annan. Sommarblomman som övervintrat och fruktskålen jag fick för många år sedan av min syster och hennes man.


Den röda kökspallen är ett gammalt och slitet fynd, men den ger fint färg under arbetsytan. Syrrans gamla sängbord flera årtionden tillbaka ger extra hyllutrymme. Korgen med receptböcker fick jag vid babyshowern. Den var fylld med läckerheter. 


Det hängande hjärtat från Pentik fick jag till födelsedagsgåva av min tidigare chef. Även det har hängt med i flera år redan. 

Ja så här bor vi :)

MhFh 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Konsten att koka ris

Framåt, framåt, framåt, framåt...

Silverskedens betydelse