Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

måndag 17 mars 2014

Helgen

Senaste torsdag packade vi våra väskor för att åka på kryssning med Radiokillens syster och hennes dotter. Tack till syster yster fick vi en kryssning för skitbillig peng och vår första familjeresa.
 VERKLIGEN behövlig! Vi var inte enda barnfamiljen som tittade in den förnyade Silja Serenade. 

Lilla My som var helt SUPER! 

Hamburgartallrik på TGI Friday i Sthlm
Det blev nog inte många foton tagna under resan. 12 st typ.
Vi hade så mycket program! Vi var alla och simmade, proppade oss mätta i buffén, shoppade loss i Sthlm, besökte Lilla Mys disko, barnbingo, såg på akrobatik, åt mumsig semla till kvällsmål, vann pengar på spelautomaterna, inhandlade ny skötväska, gick och lyssnade på alla klirrande flaskor i Tax Freen, såg på när flickan tog 11 steg utan stöd..

För övrigt kan jag väl inte säga att båtens förnyelse imponerade mig på något sätt, men det var ju trevligt med uppfräschade mattor och hytter. Även buffén har fått en ny touch och ser ut som en snabbmatsrestaurang med bredare och mjukare stolar. Ingen mysfaktor direkt. Programmet var desto bättre. Mycket rikligt och mångsidigt.

Därför var vi säkert så trötta också när vi kom hem. Det är tungt att vara förälder :)

MhFh
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Våga gå - second hand

När har du senast köpt ett second hand plagg? Jag tror det är ganska många som svarar här att nyligen eller för en tid sedan, iaf om man ha...