Marockanska köket

Känner ni till programmet "Kniven mot strupen" (svenska versionen) och "Kuppilat kuntoon" (finska versionen). J. Sukula var senaste vecka och piffade upp en av stadens restauranger och nyfikna som vi är passade vi på att besöka den på onsdagen med Skrutten och hennes sambo. 

Menyn var liten, men god. Jag smakade på tomat-linssoppa och bröd med Hammus. Till huvudrätt lammköttbullar och efteråt fick vi en kopp te från Marocko. Mjuk mynta-smak. Priserna var hyfsade och stället mysigt, trots att det ännu utvecklas.Om man någon kväll inte orkar laga mat eller bara vill samlas med en bunt vänner för plock-mat och ett glas vin rekommenderar jag att man testar stället. 

Skruttens Falafel-tallrik

Den tuffa servisen har hämtats från torgen i Marocko

Lammköttbullarna

MhFh

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Konsten att koka ris

Framåt, framåt, framåt, framåt...

Ännu en text om ämnet som inte bör diskuteras