Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

onsdag 18 juni 2014

BoxBattle

Jag måste skriva ett inlägg om BoxBattle, dvs lagtävlingen i CrossFit. Jag är så otroligt stol över gubben och imponerad av hans styrka. Jag blev utmattad bara av att titta på brudarna som slängde upp 45-90 kg utan att ens låta svettpärlorna inta pannan.

Det var alltså lag på fyra personer, två brudar och två killar, som tävlade mot varandra. De 30 bästa kvalificerade sig till lördagens tävling. I de olika delmomenten skulle deltagarna bl.a. hoppa hopprep, lyfta tyngder, hoppa upp på en box, springa...


Videon visar bara en liten bråkdel av den nio timmars långa tävlingsdagen och det är svårt att förstå hur mycket kroppen utsattes för. Well done alla deltagare. Vill ni se mera av evenemanget så slå på YLE2 12.7 kl. 18-19 eller läs Steffit.

MhFh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ostkaka med tre sorters choklad

Nu ska jag dela med mig av något mumsigt. Den här kakan har blivit mer eller mindre en favorit i vårt hushåll och efter att ha testat m...