Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

onsdag 18 juni 2014

BoxBattle

Jag måste skriva ett inlägg om BoxBattle, dvs lagtävlingen i CrossFit. Jag är så otroligt stol över gubben och imponerad av hans styrka. Jag blev utmattad bara av att titta på brudarna som slängde upp 45-90 kg utan att ens låta svettpärlorna inta pannan.

Det var alltså lag på fyra personer, två brudar och två killar, som tävlade mot varandra. De 30 bästa kvalificerade sig till lördagens tävling. I de olika delmomenten skulle deltagarna bl.a. hoppa hopprep, lyfta tyngder, hoppa upp på en box, springa...


Videon visar bara en liten bråkdel av den nio timmars långa tävlingsdagen och det är svårt att förstå hur mycket kroppen utsattes för. Well done alla deltagare. Vill ni se mera av evenemanget så slå på YLE2 12.7 kl. 18-19 eller läs Steffit.

MhFh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Maräng med choklad

Maräng. Ja, det har jag inte vågat på förut, men nu när 30-sträcket närmar sig bestämde jag mig för att anta utmaningen. Och fast jag själv...