Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

torsdag 3 april 2014

april april DET VAR JU 1 APRIL!

Tydligen är mitt 1 april inlägg en av de mest lästa inläggen på länge så för att klargöra åt alla (inte bara för dem som frågat) så var ju faktiskt HEMMAMAMMA på HELTID inlägget ett stort aprilskämt. Inget fel på hemmamammor, men som den ytterst anonyma läsaren (läs min syster) kommenterade är jag en otroligt RASTLÖS själ, som alltid vill ha MINST 10 järn i elden. Så nej. Ingen hemmamamma av mig. Däremot har jag kommit på (IGEN!) en ny affärsidé, som inte ännu finns i Finland och jag är MYCKET intresserad av att utveckla. Allt är som vanligt med andra ord. Måste suga på karamellen ännu och se vad det blir av DET projektet. Jag har ju många idéer. Ploppar några riktigt goda idéer i året. Vill jag själv påstå. Problemet är bara att endera är de SKITDYRA att förverkliga (behövercash.com, en finlandssvensk fond eller en rik finansiär som har för mycket pengar...?) eller helt enkelt inte har en affärsverksamhet där man förvandlar skräp till guld. Kanske några euro mynt, men det är ju inte mynten man lever på. Det är sedlarna. Och det MÅSTE finns en obestämd mängd nollor bakom en vettig siffra, 1 uppåt, för att det ska var LÖNSAMT! Förstår ni mitt dilemma? OTROLIGA idéer, men jag har inte RIKTIGT kommit på ännu hur jag blir rik på dem. Slutar väl med att jag endera har en minifirma som håller på med allt och ingenting ELLER så blir jag stormrik på mitt imperium och lever loppan på alla duktiga och klipska innovativa livskvalitéförbättringar jag kommit på. Enligt ordlistan är inte ens det där ett ord. Jag måste nog bara tror på mig själv, mina idéer och framom allt. BÖRJA någonstans. Typ. Och nu ska jag ta ett steg mot en fin fin framtid. Gå och lägga mig. Sömn är alltings moder.

MhFh

Och sådär ännu en sak. Tror det HÄR kommer att bli DUNDERGOTT på lördag! Återkommer.  

1 kommentar:

  1. Kan glädja dig med att det är en ny, ännu snäppet bättre variant på G nu då. Illa tvunget, den första satsen tog liksom nästan slut....krhm. (också sambon gillade onödigt mycket, till mitt försvar..)

    SvaraRadera

Våga gå - second hand

När har du senast köpt ett second hand plagg? Jag tror det är ganska många som svarar här att nyligen eller för en tid sedan, iaf om man ha...