Iskaffe på gårdagens kaffe
Jag hatar att slänga mat. Även dryck. Därför har jag nu även kylt ner överblivet kaffe och lagat iskaffe på eftermiddagarna.
Överblivet kaffe lägger jag i ett glas eller burk med lock och kyler ner i kylskåpet. När det är nerkylt (oftast till nästa dag) tar jag fram det och lägger ca 2 dl i ett högt glas. Rör ner en sked vaniljsocker, mjölk och vispar runt så det blir lite skummigt. Mer än det behövs inte till detta hemlagade iskaffe.
Lägg i en lång sked och njut en varm vårdag.
MhFh
Överblivet kaffe lägger jag i ett glas eller burk med lock och kyler ner i kylskåpet. När det är nerkylt (oftast till nästa dag) tar jag fram det och lägger ca 2 dl i ett högt glas. Rör ner en sked vaniljsocker, mjölk och vispar runt så det blir lite skummigt. Mer än det behövs inte till detta hemlagade iskaffe.
Lägg i en lång sked och njut en varm vårdag.
MhFh
Kommentarer
Skicka en kommentar