Webbshop och applikationer

Fakta: näthandel är i tiden. Nästan alla konsumenter kollar int webbsidor innan inköp i endera näthandeln eller den traditionella affären.

Fakta: Finland har en handfull fungerande webbutiker.

Fakta: En stark föregångare i Finland är H&M och Apple. Tom min svärmor ksn använda H&Ms webbutik. Så länge andra ännu utveklar sina webbsidor har H&M hunnit lansera förnyad webbshop med inspirerande blogginlägg och utöver webbshoppen en fungerande APP. Vi gillar. Jag är inte ens intresserad av datorn längre när allt kan göras via smarttelefonen.

Den stora frågan är; hur ska finska företag förstå och utveckla sitt eget H&M? En webbshop i tiden dit kunden kommer tillbaka. Det sägs att man ska ta de bästa ideerna från de bästa och trots att Finland är så nära Sverige så ligger Finlands webbutiker ljusår ifrån den dominerande och eleganta jätten.

Mitt förslag? Analysera grannen och tillämpa det på det egna. UTVECKLA. Försök ens kopiera det vinnande konceptet. Frågar man de ivrigaste användarna vad de attraheras av så kan det inte gå fel. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt!

MhFh

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Konsten att koka ris

Framåt, framåt, framåt, framåt...

Silverskedens betydelse