Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

onsdag 16 juli 2014

Samma värld?

Här sitter jag med min kaffekopp o läser dagens tidning. Vi har sovit extra länge med flickan och äter därmed en sen frukost. Bekymren är många och jag känner mig rent av överkörd - tills jag kommer till morgontidningens sektion världen. På ett uppslag kan jag läsa om över 900 personers död. Krig, bombattacker, virus, metro som spårat ur.. ibland känns det som om artiklarna har sitt ursprung i någon mardröm som inte berör mitt liv. Men det berör. Det är ju fruktansvärt. Mina problem har blivit små för stunden och jag ägnar de anhöriga en minut innan jag fortsätter mitt glamourös liv. Imorgon när jag läser tidningen har jag glömt dagens chock och blir lika upprörd. För att nyheterna är vardagsmat. Något felar rejält i den här världen.

MhFh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Maräng med choklad

Maräng. Ja, det har jag inte vågat på förut, men nu när 30-sträcket närmar sig bestämde jag mig för att anta utmaningen. Och fast jag själv...