kärnan i klädvalet

Se dig alltid i spegeln innan du går ut genom dörren. Eller innan du öppnar dörren! Du vet aldrig vem du möter på andra sidan och det gäller att älska sig själv. Det handlar inte om att putta på ett lager läppglans (så klart får du göra det om du känner dig bättre av det, men det är ingen nödvändig grej). Så fort du ser din spegelbild skall du se en självsäker och sexig kvinna framför dig. Gör du inte det kan du inleda med att byta kläder direkt. Ids inte ens inhandla kläder som du inte trivs i!

Sist och slutligen är det ingen skillnad vad du bär för kläder bara du bär dem med attityd. Kvinnan med de skitigaste farmarna och flanellskjortan efter en dag i traktorn eller med arbetsoveralen har oftast en hemlighet. Underkläderna. Matchande tilltalande underkläder är den gyllene nyckeln. Av en logisk orsak. Med snygga underkläder kan du dölja de mest intima kroppsdelarna och samtidigt forma om lite så att du ser snäppet bättre ut än som naken. Ge ett sexigt intryckt utan att dela med sig för mycket av härligheten. En kvinna med välsittande underkläder har råd att lyckas. Så hur ska vi egentligen klä oss??

Ta två utgångspunkter:
1) Du skall ALLTID trivas i det du har på dig.
2) Bär underkläder som du kan (och vill) visa upp. Trots att du aldrig skulle göra det har du större sannolikhet att lyckas för att du skulle inte skämmas. Det finns inget som stoppar dig från att vinna!

MhFh 
  

P.s. Det är helt ok att äga 32 olika BHn i olika former och färger så att det alltid finns en som passar till morgondagens t-skjorta eller klänning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Konsten att koka ris

Framåt, framåt, framåt, framåt...

Ännu en text om ämnet som inte bör diskuteras