Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

söndag 10 april 2016

Sittplatser och förvaring i vardagsrummet

Gubben nämnde i något skede att ifall hela hans familj dyker upp har vi för lite sittplatser i vardagsrummet. Vi märkte också att leksaksförvaringen i vardagsrummet är på tok för lite. Så vi slog två flugor på smällen och införskaffade två pallar med förvaring från det gulblåa varuhuset. Sittdelen kändes dock ganska hård så köpte två billiga kuddar, lite tyg och nitade fast de i "locket". Riktigt nöjd med sittplatserna :) tyget går ju också att byta ifall man tröttnar.

Trots pallarna kände jag att det ändå är lite stökigt i vardagsrummet så när jag fyndade en gammal konjaksfärgad kappsäck i toppskick för femman visste jag direkt var den kommer tjäna sig bäst. Bort med locket, nitade fast remmarna och in i tvhyllan. Så fick vi en passlig låda för pussel o spel.

Det tar sig :) snart ska det nog bli mysigt i torpet!

MhFh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Våga gå - second hand

När har du senast köpt ett second hand plagg? Jag tror det är ganska många som svarar här att nyligen eller för en tid sedan, iaf om man ha...