Karriärsugen (läs utmattad) mamma, som gillar att pyssla och baka. Livsfilosof med många idéer. Energisk livsnjutare. Grubblare i allra högsta grad. Inredningsintresserad snåljåp. Städivrig mångsysslare.

lördag 13 juni 2015

SHIT!

Känslan när man vaknar 4.35 och kommer på att man glömt att deklarera mervärdeskatten dagen innan. Försöker somna om utan resultat.

6.37. Ännu vaken. Skittrött. Borde sova lite till trots att jag somnade reda kl 22 igår kväll. Lider av utmattning efter matförgiftningen/magsjukan i veckan.

6.48. Tar på glasögonen. kikar på flickorna och gubben som sover sött ( 3x kärlek), känner sig lycklig..

6.50. Slår mig ner på soffan med datorn i famnen. Loggar in på skattekontot. Märker att skatten är deklarerad redan i mitten på maj. Känner mig stolt, men oroar mig över att jag glömt att jag redan lagat deklarationen i skick.

7.12 Fastnat med att läsa bloggar. Ögonen rinner av trötthet. Hjärnan känns mörbultad. Borde sova. I alla fall till de andra vaknar. Är för uppspelt av allt som händer i vårt liv...

7.15. Ska försöka sova...

MhFh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Maräng med choklad

Maräng. Ja, det har jag inte vågat på förut, men nu när 30-sträcket närmar sig bestämde jag mig för att anta utmaningen. Och fast jag själv...